Så lidt skal der til

Det er utrolig så lidt der skal til. Det var den første kommentar der kom ud af Katrines mund efter vi havde lavet en make over af hendes ellers meget kedelige lejlighed.

Katrine havde skrevet til os og spurgt efter gode råd til hvordan hun forholdsvist simpelt kunne få lidt mere liv og sjæl ind i hendes Københavner lejlighed.

Vi tog udfordringen op og satte vores bedste mænd på sagen. Vi havde besluttet at overraske Katrine med et helt nyt og flot gulv.

Inden vi besluttede noget tog vi selvfølgelig Katrine med på råd om hvad hun bedst kunne tænke sig, hun kunne frit vælge imellem at få en omgang gulvafslibning, eller hun kunne få lagt et helt nyt linoleumsgulv. Katrine valgte at hendes gulve skulle have en make over og det blev derfor til linoleumsgulv i køkkenet. Hun valgte et meget moderne gulv med forskellige mønstre og masser af farver. Her er hvad Katrine skriver:

Hej Kbhgulvafslibningtilbud,

Da jeg skrev til jer var det egentlig bare for at få lidt guide og hjælp. At det så viste jer at i var så super flinke at hjælpe mig med en helt makeover over var bare fantastisk. Jeg havde aldrig troet at det skulle ske i min gamle kedelige lejlighed, men hold nu op hvor er jeg glad for det. Hvis nogen mangler gulvafslibning københavn, vil jeg altid anbefale jer!

Tusind tak for alt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *